Hírek

Kórház adomány

2024. október 11., 16:30

A légkondicionáló berendezések további kiépítésére költi a Markusovszky-kórház gyermekosztálya azt a közel 1 millió forintot, amelyet a Női Vállalkozói Klub Egyesület adományozott számukra. Az összeget jótékonysági gyűjtéssel szedték össze.

Kórház adomány

A Markusovszky kórház Csecsemő - és Gyermekgyógyászati Osztályának komfort fokozatát erősítenék abból a közel 1 millió forintos adományból, amelyet Női Vállalkozói Klub Egyesület adott át csütörtökön délután.

Csákváry Violetta - osztályvezető főorvos, Csecsemő és Gyermekgyógyászati Osztály
Az a tervünk, hogy az osztályunk légkondicionáló berendezésének a további kiépítését szeretnénk finanszírozni. Ez nagyon fontos számunkra, hiszen a nyári meleg egyre nagyobb megterhelést ró ránk, és ugye az osztálynak a nagy része nyugati fekvésű, és ugye ez probléma a tovább gyógykezelések céljából, és az osztályunknak ugye a családbarátközpontú szemlélete kiemelten kezeli ezt a helyzetet, és szeretnénk így a komfortfokozatot mégjobban biztosítani, és én nagyon köszönöm mégegyszer, mert ezzel az összeggel is hozzájárultak ahhoz, hogy ez az álmunk megvalósulhasson.

Az egyesület minden évben White Party-t szervez jótékonysági céllal. Azt, hogy kinek ajánlják fel az ott összegyűjtött összeget, előzetesen, közgyűlésen döntik el az egyesület tagjai.

Laki Brigitta - elnök, Női Vállalkozói Klub Egyesület
Szeretnénk nyomot hagyni a város közéletében mint civil szervezet, akik a női vállalkozókat tömöríti. Úgy gondoljuk, hogy a jótékonyság ennek egy méltó módja. Hatodik alkalommal szerveztük meg az idei évben a White Party-t, és továbbra is szándékunkban áll rendszeresen minden évben ezt az alkalmat megteremteni a tagjaink, családtagjaink, barátaink és a város polgárai számára is, hogy tudjanak kapcsolódni ehhez az általunk indított ügyhöz.

Szakos Éva ügyvezetője egy technológiai szolgáltató cégnek, amely minden évben 1 millió forintot adományoz a szombathelyi kórháznak. Az ő ötlete volt, hogy idén a Női Vállalkozói Klub Egyesület is valamely osztály számára szervezzen gyűjtés.

Szakos Éva - elnökségi tag, Női Vállalkozói Klub Egyesület
A női vállalkozókat is támogatjuk és segítjük, és úgy gondolom, hogy tudunk olyan javaslatokat meg segítséget nyújtani a számukra, ami az ő működésüket előbbre viszi, és hát miután a tmogatás meg a jótékonyság az egyesületnek a szellemiségét nagyon meghatározza, az én javaslatom volt, hogy ebben az évben a White Party adománygyűjtése az a Markusovszky kórház Gyermek- és Csecsemő Osztálya javára történjen, és nagyon örülök, hogy ilyen szép összeget sikerült összegyűjteni.

A White Party-t a tervek szerint jövőre is megszervezik.